Onze Diensten

Heeft u interesse om uw systeembeheer uit te laten voeren door Rockit Systeembeheer Almere? Dan vindt u hier informatie over onze diensten. Wij leveren systeembeheer in Almere en omgeving, o.a. in de volgende plaatsen: Lelystad, Zeewolde, Huizen, Eemnes, Blaricum, Naarden, Bussum, Baarn, Soest, Amersfoort en Zeist. Rockit Systeembeheer heeft zeer scherpe tarieven en levert snelle service. Hieronder vindt u informatie over alle diensten die wij aanbieden.

Systeembeheer

Zoals onze naam al zegt, Rockit Systeembeheer levert systeembeheer voor bedrijven in Almere en omgeving. Wij zijn zeer ervaren met diverse Windows en Apple systemen en kunnen uw organisatie bij de inrichting hier van zeer goed van dienst zijn. Wij kunnen wekelijks, maandelijks of een aantal keer per jaar bij u op locatie komen om diverse systeembeheer werkzaamheden uit te voeren. Maar onze diensten bestaan ook uit het bieden van hulp op afstand. Hier vindt u meer informatie over systeembeheer van Rockit Systeembeheer.

Netwerkbeheer

Het beheren van uw netwerk kan van essentieel belang zijn voor uw dagelijkse werkzaamheden. Door een goede netwerk infrastructuur is het mogelijk om zeer efficiënt te kunnen werken en bijvoorbeeld snel bestanden te kunnen uitwisselen tussen meerdere werkstations. Rockit Systeembeheer heeft zeer veel ervaring in het optimaliseren van uw netwerk infrastructuur, het behoort tevens tot onze diensten om dit op afstand te monitoren. Meer informatie over netwerkbeheer van Rockit Systeembeheer vindt u hier.

Serverbeheer

Beheren van uw server is van groot belang voor het efficiënt kunnen werken van uw medewerkers. Bij een trage server duurt het langer voordat medewerkers de informatie kunnen raadplegen en dit is niet goed voor de dagelijkse werkzaamheden. Rockit Systeembeheer beheert uw server op afstand of bij u op locatie. Hoe vaak dit gebeurt is helemaal aan u. Wij zullen hierin alleen een advies geven. Meer informatie over serverbeheer van Rockit Systeembeheer vindt u hier.