Serverbeheer Almere

Rockit Systeembeheer beheert uw server zodat u zicht bezig kunt houden met hetgeen wat voor uw organisatie van belang is, de dagelijkse gang van zaken. Wij bieden Serverbeheer Almere aan voor kleine tot middelgrote ondernemingen. Wij bieden onze werkzaamheden aan in Almere en omgeving, maar ook in Eemnes, Laren, Blaricum, Huizen, Naarden, Bussum, Baarn, Soest, Amersfoort en Zeist. Rockit Systeembeheer beheert Microsoft Windows maar ook Apple servers. Wij zijn zeer ervaren met een grote diversiteit aan Apple producten en bieden deze ondersteuning ook aan. Ook een combinatie van beide besturingssystemen is mogelijk en wij kunnen u als geen ander hierin adviseren.

Uw server altijd in topconditie?

Rockit Systeembeheer kan uw server beheren bij u op locatie, maar ook op afstand. Het grote voordeel van serverbeheer op afstand is dat wij snel uw problemen kunnen lokaliseren, oplossen en voorkomen. Wij kunnen uw server dagelijks, wekelijks, maandelijks of een aantal keer per jaar controleren. Dit gebeurd altijd in samenspraak met u, wij zullen hierin alleen een adviserende rol hebben en kijken welke vorm van dienstverlening het beste bij uw organisatie past.

Heeft u interesse in Serverbeheer Almere door Rockit Systeembeheer dan kunt u contact met ons opnemen of bellen met 036 – 524 43 68. Onze server specialisten nemen altijd binnen één werkdag contact met u op.