Systeembeheer Almere

Rockit Systeembeheer biedt Systeembeheer Almere aan voor kleine tot middelgrote ondernemingen in Almere en omgeving. Wij beheren uw systemen op afstand en bij u op locatie. Onze vorm van dienstverlening is afhankelijk van het soort probleem. Wij kunnen in verschillende frequenties bij u het systeembeheer uitvoeren, dit kan dagelijks, wekelijks, maandelijks of een aantal keren per jaar. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van uw organisatie, het personeel en de aanwezige systemen. Rockit Systeembeheer zal hierin een adviserende rol hebben en kijken welke vorm van dienstverlening het beste bij uw organisatie past.

Mac mini Server? Systeembeheer Almere

Wij bieden systeembeheer niet alleen aan voor Microsoft Windows systemen maar ook voor Apple. Tot onze klanten behoren o.a. uitgevers en DTP Bureaus welke vaak uitsluitend met Apple werken. Een Mac Mini Server is een goed voorbeeld van een ander soort server welke Rockit Systeembeheer normaliter beheert. Ook bij een Mac Server is het mogelijk om dit op afstand te doen. Een groot voordeel voor u is dat bij systeembeheer op afstand de kosten laag blijven en uw probleem vaak snel is opgelost.

Heeft u interesse in de dienstverlening van Rockit Systeembeheer in Almere? Belt u dan met 036 – 524 43 68 of neemt u contact met ons op. Onze systeembeheerders beantwoorden al uw vragen en wij nemen doorgaans altijd binnen één werkdag contact met u op.